Oudejaarsmenu 2017

oudejaarsmenu-2018

€95.00 pp

  • Glaasje cava met rijkelijke hapjes van het huis
  • Gebakken grietfilet met babyvenkel
  • Butternut pompoensoep
  • Een moment van verfrissing
  • Fazant gevuld met duxelle geserveerd met sausje Fine Champagne en amandelkroketjes
  • Nieuwjaarsdessert 'De Graslei'
  • Koffie of thee naar keuze
  • Coupe champagne

Met aangepaste wijnen + €35 (water ook inbegrepen)

Menus

appeltaart

Ghent Waterzooi€29.90

‘Ghent Waterzooi’ fish stew with fresh sliced vegetables and potatoes

gandaham

Salad Gandaham

Gandaham is a Belgian-dried ham or ham, which is obtained by the process of dry salting and maturing a specific flavor.

Menu 1

  • Beef carpaccio or
    diabolo prawns (4 pc.)
  • ‘Westmalle double’ dark beer beef stew with salad and Flemish Fries
  • Dessert of your choice

Menu 3

  • Shrimp croquettes or baked sardines with tartar sauce
  • Ghent Waterzooi fish stew with fresh sliced vegetables and potatoes
  • Dessert of your choice

Menu 5

  • Green salad with smoked salmon &
    12-month matured Gandaham
  • Fish fondue with salad and Flemish fries
  • Dessert of your choice

Menu 2

  • Mussels in garlic butter or cheese croquettes
  • ‘Ghent Waterzooi’ chicken stew with fresh sliced vegetables and potatoes
  • Dessert of your choice

Menu 4

  • Beef carpaccio or duo of shrimp and cheese croquette
  • Côte à l’os, sauce of choice and Flemish fries
  • Dessert of your choice