Oudejaarsmenu 2017

oudejaarsmenu-2018

€95.00 pp

  • Glaasje cava met rijkelijke hapjes van het huis
  • Gebakken grietfilet met babyvenkel
  • Butternut pompoensoep
  • Een moment van verfrissing
  • Fazant gevuld met duxelle geserveerd met sausje Fine Champagne en amandelkroketjes
  • Nieuwjaarsdessert 'De Graslei'
  • Koffie of thee naar keuze
  • Coupe champagne

Met aangepaste wijnen + €35 (water ook inbegrepen)

Menu's

appeltaart

Gentse Waterzooi

Gentse waterzooi van vis met verse julienne groentjes en aardappelen

gandaham

Salade Gandaham

Gandaham is een Belgische gedroogde ham of hesp, die door het proces van droogzouten en rijping een specifiek aroma verkregen heeft.

Menu 1

  • Rundscarpaccio of
    scampi’s diabolique (4 st.)
  • Gentse stoverij met  fris slaatje
    en frietjes
  • Dessert naar keuze

Menu 3

  • Kaaskroketten of rundscarpaccio
  • Gentse waterzooi van vis met verse julienne groentjes en aardappelen
  • Dessert naar keuze

Menu 5

(MIN. 2P)
  • Rundscarpaccio of 
    12 maand gerijpte Gandaham
  • Visfondue met salade en frietjes
  • Dessert naar keuze

Menu 2

  • Rundscarpaccio of
    kaaskroketten
  • Gentse waterzooi van kip met verse julienne groentjes en aardappelen
  • Dessert naar keuze

Menu 4

  • Rundscarpaccio of duo van garnaal- en kaaskroket
  • Cóte à l’os met saus naar keuze, slaatje en verse frietjes
  • Dessert naar keuze